Danmarks portal for private dining. Et koncept der vinder mere og tre ind hos danskerne!

Her står vi overfor en sjov problemstilling. For med mange forskellige kokke og restauranter på platformen der alle bor i hver sin ende af landet, hvordan sikre man så en ensartet udtryk i billeder på hjemmesiden? Man kunne få hver enkelt restaurant til selv at indsende billeder, men det ville udmunde i noget at en blandet landhandel på den visuelle del. Hver sin fotograf her hver sin stil – og det ville altså komme til udtryk på hjemmesiden.

ChefMade allierede sig med Inhouse Fotografi, netop fordi vi kan dække hele landet. Med afdelinger i både Horsens og København er det intet problem.

Vi netop nu igang med at rejse land og rige rundt for at besøge samtlige restauranter og kokke så de kan få taget lækre, næsten spiselige, billeder til ChefMade platformen. Billeder der i den grad får mundvandet til at løbe hos de fleste der klikker ind på siden. Og billeder der er i samme stil og komposition så hjemmesiden giver et visuelt udtryk der ikke er til at tage fejl af – her er kvalitet i højsædet!

Udover billeder af selve maden, har vi også hjulpet med referencebilleder fra selskaber hvor ChefMade var booket. Disse billeder bliver brugt flittigt i deres marketing og SoMe kanaler da de nemt forklare hvordan private dining egentlig virker.