Nordic

Du forelsker dig i et produkt på en brøkdel af et sekund. Sådan er det. Førstehåndsindtrykket betyder alt.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilken reklamefotograf, du vælger til at fotografere dine produkter, dit interiør og dit design.

Hos Inhouse Fotografi har vi opbygget stor erfaring i produktfoto, packshots, stilleben og filmproduktion. Vi har gennem mange år arbejdet kreativt med genren.

Vi oplever en stor interesse for filmproduktion – også inden for interiør. Når alle produkter er fundet frem og stylet, så er merprisen på en filmproduktion meget lille. Her kan vi naturligvis også producere en imagefilm for dit brand.

Kort sagt: Vi ved, hvad der skal til for at sikre dit produkt det bedste førstehåndsindtryk og det bedste ”selskab” i en opstilling.

Vi har fede locations

Hos Inhouse Fotografi har vi et stort netværk, der giver os adgang til fede locations. Derudover råder vi over et 600 m2 stort studie. Her arbejder vi både med dagslys og flashlys.

Uanset hvilken feeling dit produkt skal vække hos dine kunder, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. Er det det minimalistiske, nordic look? Eller er det en helt anden stil?
Vi tager snakken med dig om dine ønsker og behov. Men du skal være indstillet på, at vi byder ind med vores 100% ærlige mening – og med inspiration og input. Det kan vi simpelthen ikke lade være med.

Tør du lade dig udfordre?

Skal dine produkter også fremstå knivskarpe og købeklare?
kontakt os for en snak om, hvordan vi kan flytte jer videre.
Tag også en tur rundt her på siden og se, hvordan vi har løst produktfoto, stilleben og interiør-opgaver professionelt for store og små erhvervskunder.