Det hele startede sommeren 2015 – hvor der skulle laves nogle helt specielle billeder af nogle fodboldspiller i Mascot arbejdstøj. Denne billede serie blev taget virkelig godt imod. Mascot’s ønske var at arbejde videre inden for denne type billeder, men ikke i fodbolduniverset.
InHouse Fotografi blev kontaktet, vi blev præsenteret for en idé om en billede serie fra Jyllandsringen. Mascots ønske var at billederne skulle laves i samme stil, og ikke mindst samme kvalitet, som den billede serie af fodbold spillerene. Der skulle laves 6 forskellige billeder ialt, hvor man ikke var i tvivl om modellerne bar Mascots produkter.

Opgaven blev løst i tæt samarbejde med Mascot, hvor InHouse Fotografi kom med input til billeder vinkler. fremgangsmåde, muligheder og forslag til hvad og hvordan modeller kunne agerer.
Alle optagelser skulle laves udendøres i august måned – og som alle ved så kan vi ikke stole på det danske sommer vejr. Så vejret skiftede fra sol, regn og storm, det manglede bare at sne så havde vi været hele paletten igennem.
Alle optagelserne blev lavet på én dag. Efter følgende redigering blev udført af InHouse Fotografi.

Men her er resultatet – vi er sgu ret stolte selv.